Sunday, September 23, 2012

20/09/12

Lama stop..kes nak dapatkan line tenet payah yang hamat + jadual hidup ai yang tak tratur kes dabel A demam muntah bera beri. Nak demam pon berdua2...seksa mokcik. Ni pon rajin nak upload pasal progress rumah je..hehehe..kalo tak harrrr la kan??

Last 13hb ritu pasal tuang konkrit kan..hokey ai sambung.  Hari ke 11 yakni 14hb Sept diorang dah bawak naik tiang beranda dengan tiang porch. Petangnya tengok tiang rumah lain pon dah naik. Dalam 12 batang tak silap.

 Ini Cikgu...tak puas ati kot. Siap panjat2 nak tengok simen dalam tu okey ke tak. Katanya ada la sket pengalaman kerja2 bina rumah ni, katanya... bibir mencemik hehehe
 Ini keesokkan harinya plak 15hb..tiang-tiang lain dah naik. Bata dah sampai..hehehe dah nak naik bata la tu. Frame pintu pon dah ade kat porch tu ha..Lepas naik tiang2 ni diorang rest seminggu katanya sebab nak suh simen2 tu keras betul.
So ini pic hari diorang on balik keje...20hb hari ke 13. Saya amik pic ni dalam pukul 2 petang. Sesambil kene g bank masukkan duit opis. Cepat gak kan??

No comments:

Post a Comment

Dah tulis?? Terima kasih :)