Thursday, September 13, 2012

08/09/2012 Hari Ke 4


Laporan kemajuan projek uli jab kami our home in korean ya. Entri terlewat sudaa..Gambar ni amik lepas balik keje ari tu. Amik gambar guna henpon je pon, sebab ai ni pen-takut okes.. Aliff tu penakut menurun mak eh rela snap pic dari atas keta je. Tak nak turun. Hehehe..hei ai bawak dua budak lasak ok, bahaya!! Cover balik cover balik... Tapak rumah kami ni sejalan je dari rumah sekarang ke tempat kerja ai.. Tu kalo hikutkan hati, memang hari2 tiap2 pagi sebelum gi kerja dan selepas balik kerja ai nak singgah. Tapi nampak ngat bedooh prangai haa... Tak pe..ai pergi gak cek tapi selang dua tiga hari.. :p

Ini hari keempat kalo kirakan. Bagi ai cepat pekeje2 si Seong ni buat keje. Tiap2 hari sure ada benda baru diorang buat. Kira perubahan yang nyata la..bukan sket sket. Ni pic ni diorang tengah buat kotak untuk beam. Nanti nak diorang akan letak simen hak ready make tu. Pelapor dari tempat kejadian adalah Cikgu.. Cikgu hari2 ada kat sana Tapi selalu lupa snap gambar..aduiii...geram makcik. Tu tambah pen-sebab untuk ai selalu g ke lokasi la tu haw haw haw.... Ai kam kene repot kat orang2 besar nun di kampung. Penting tu

No comments:

Post a Comment

Dah tulis?? Terima kasih :)