Tuesday, August 10, 2010

mOhOn2 LaA AdEr ReJEkI ya PAk...

semalam ade kes g..kes eksiden nak masuk toilet..geram betul...hal2 perot memerut ni mane leh tahan2 kalo ade org leh tahan tu ok ar, ai tak bleh dah2 kite gak kena ngalah dengan kande..muka cemberut je..
kelmarin adek badek baek nyer serang umah datang makan2 seb baik reti bagitau walopon tak awal mane.. dan la masak2, tapi disebabkan sinki dan kawasan sewaktu dgnnya dah makin kocik sejak ade penapis air godang tu bukan nak pomot eh barang2 basah asek jatoohh je, cam perang suami isteri dah bunyinya...abg dah senyum2 nak tegur kam kena bebel lak..hahaha..nak tolong rasa menyemakan dapur y dah kecik ni..so die tlg jaga anak lepas memberikan pelukan konon nak melegakan prasaan ini...
eh eh..pedehal merapu kerapu neh...sebenarnya nak bagitau...abang, kita carik umah baru nak???hahahaha..tak nak barang kemas segala..umah sendiri boley???

kenapa mesti rumah bukan keta ke, gelang ke rantai ke???

- y paling utama..tandas umah sewa kami satu je..adeh, nak beri2 kena ade shift tau..tp kekadang eksiden gak...tu baru tiga org dalam umah..kalo family datang yang segerombolan tu???takkan nak cangkung kat longkang blkg kot...
-dapur sempit..tp ni okeh lagi la..cuma kalo nak masak tak leh ramai2 la..kalau family dari kampugn datang..payah la sket..kami ni suka kutuk keji mase kat dapur je..hahaha
-parking kalo boleh nka la bagik dua2 keta tu masuk bersama..sian diorang..mesti salah sorang tido luar..
-tak leh ketuk2 dinding..nak letak ayat 2 Quran hek eleh!!! pun takot, jam pun sangkut kat tmpat y dah ade bekas sikit..sbb org lama2 pun tak memaku..kami pun same la tak brani

tu je y kami nak upgrade kehidupan sket..kalo sesape ade kaki ke kat Raub ni nak jual rumah...koling2 la kami eh....hahaha

No comments:

Post a Comment

Dah tulis?? Terima kasih :)