Friday, August 6, 2010

kO teTaP cHEntA PadA MoOoO...

iyerr....

-walopon hobi tak senonoh dan tak sehat tu tak leh nak buang lagi
-walopon waktu bersama suratkabo dan anak lebih banyak daripada bersama rumate ni
-walopon slalu suka suki panggil nama manja kita 'cik..cik..cik' bkn bunyi ayam yer
-walopon suka alih siaran time cite korea/masak2 sbb nak tgk Discovery Channel
-walopon lebih suka ajak pergi tengok keta dan sportrim dari g shopping
-walopon ayat2 memang tak pernah romantis dulu ke skrg same jeeee...
-walopon sepanjang 12taun kenal sejambak bunga tu je pernah kasik time konvo,tu pun pakse
-walopon suka menguji ilmu persilatan time tido.. abes anak pun same kene
-walopon berapa banyak kali walopon termasuk...abang kata MUNGKIN TAK LEH NAK TEMAN BERSALIN KALI NI
yer..ku tetap sayem dan chenta pada mu bang...huhuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!

*tak pe tak pe..patah dan hilang kita ganti lain..nak g manja dengan ma abah lop..huuuu!!!
**jgn lupe GL abg dah ler...murah sket kena bayar kang...hahaha..tak tahan nak gak bersalin kat swasta...gedik!!!

2 comments:

  1. yup hehe..walau mcm mana pn sbb pn ..Dh kita ttp syg diorg kan haha..sama-sama jg ikatan pkahwinan dgn sebaiknya..She,tak sabar nk tau baby gurk ke boboyyyyy

    ReplyDelete
  2. mito : tau tak pe..hrp2 tak de pe preknen nih..cam ade sket2 prob tak mcm aliff dulu...cikgu,bkn mudah2 nk leh cuti,plak alasan nk temankn isteri...blk kg mazlan tak raya ni???

    baby???nnti la dulu...nk jadik artis leh???no komen..hahaha...

    ReplyDelete

Dah tulis?? Terima kasih :)