Tuesday, July 5, 2011

Kisah Satu Masa

Koram penah tak silap action???Ke apa nama sedap sket nak guna eh. Cam bila buat benda pikiran tak tumpu mula la buat benda lain asal piki benda lain. Smingu dua ni bertambah-tambah teruk ke-fokus-an. Blur-blur gitu. Siap kene sound orang Jabatan lagi sehhh...minta benda lain bagi benda lain. Nak wat cmna, otak tak fokus bukan ade ubat. Err..ke ada?? Hehehe...

Memula stat bulan lepas humang aiii,dah berkulat daa cite besa la kat KKIA lepas monthly checking Aneeq. Dalam panas petang lit lit ni kendong budak kecik sbelah yang sebok meronta-ronta nak buang kain atas kepala, kita ni dah la menggagau nak carik kunci lagi, tahan kain dia lagi. Lepas tu dop tekan tekan punat remote tu. Pesal la tak nak bukak.Bunyi pon tak dak. Ingatkan buat hal lagi remote tu. Sbb remote keta Cikgu ada masa die jammed. Skali die bunyik, hepi ai. Eh, ade akak sorang tu bawak masuk anak die dalam keta. Eh???Silap keta laaa..lupa bawak keta Cikgu ari tu, bukan si Ken-fomers ai tu..

Semalam, konon nak masak la kentang masak sos masakan pemalas dah lama tak makan kan? Kentang dah ade atas papan motong tu. Tinggal potong je dan goreng. Skali Si Aliff sebok2 nak ai agen, ai agen air vitagen dalam peti. Mama eh kalut2 dah dengan air Cikgu tak bancuh g. Dan dan, pegi amik nescafe curah dalam kuali hak panas tu... Seb baik Cikgu tak ke dapur ngecek nape bau hangit pelik. Cikgu demam semalam hehehe...

Penah pakai sliper tandas  ala,selipar pakai wat santai tuhhh nak g meting kat Pejabat Tanah minggu lepas. Seb baik sempat g balik tukar. Umah tak jauh mana kan?? Kalo tak jenuh la kene perli dalam meting tu kam... nape la otak gini. Adeh...korang pernah???

No comments:

Post a Comment

Dah tulis?? Terima kasih :)