Monday, February 10, 2014

Ubat Untuk Gigi


Ini betul-betul ubat gigi, ubat untuk gigi. Bukan ubat gigi yang gosok gigi.. Ni ubat gigi yang dikatakan leh membantu dalam penjagaan gigi. Kawan yang rekomen benda ni. Sebab anak die kuat nyusu malam gigi macam nak rosak. So tertarik la jugek ai.. dasar fem-fu-an 

Katanya di beli di farmasi area Serdang. Serdang Selangor eh..kalo Serdang Kedah, Pahang ke Kelantan not sure..hehehe... So kalo anda nak membantu anak-anak leh try produk ni. Produk ni direkemen oleh dentist. Nak beli untuk Aneeq. Gigi depan die macam dah ada tompok-tompok sikit.



Ada banyak perisa...pilih je. Rege dalam RM80.00 Kalau online mahal sket.. Ingat dedolu mak ai slalu paksa ai kumur air garam+cengkih  pepagi. Tapi alhamdulillah..gigi ai memang ok. Petua jaman gitu-gitu kan. Tapi nak memaksa anak-anak jaman gini..alahai...so ada option sekarang. Berminat boleh la carik kat farmasi berhampiran

No comments:

Post a Comment

Dah tulis?? Terima kasih :)