Tuesday, July 23, 2013

3 A

Sebab utama ai payah ngat nak update blog sebelum ni adalah disebabkan...........




















Please meet............the third A in our small family dah pe hal lak kene spekang ni mokcik? Bersalin pon kat Kota Bahru je..bukan New Castle ponnn...



Muhammad Akasyah bin Cikgu
14 Julai 2013(Ahad) 3.14 petang
BW : 4.00kg HO : 35cm LT : 57.5cm
Pusat Bersalin An-Nur Kubang Kerian, Kota Bahru.

Cite lelain nanti update slow milo ek?? Tak pe..tak de orang tanya biar ai tanya ai jawab sendiri jugek..hehehe..sekian..

3 comments:

  1. Yeay!!! Dah bersalin. Alhamdulillah... Semangatnye kamu Akasyah. Patutlah xmo klr awal2 dr prt mama dia. Nak gain weight dulu yer... Normal ke csec sheG?

    ReplyDelete
  2. Yeay!!! Dah bersalin. Alhamdulillah... Semangatnye kamu Akasyah. Patutlah xmo klr awal2 dr prt mama dia. Nak gain weight dulu yer... Normal ke csec sheG?

    ReplyDelete
  3. trima kasih azian..haah..semangat lebih sket y ni.normal..tp ada la koyak tp still tak sebanyak anak sulung.seb baik ni anak ketiga..lau sulung..hadooo...baby besar bila kua perut pon jadi troleng2 je bila jalan..kena ler berbekung lebih hak ni..huuu....

    ReplyDelete

Dah tulis?? Terima kasih :)