Wednesday, August 14, 2013

The One n The Only.. Salam Aidilfitri



Tajuk toooo poyossss....saje tunjuk perah-sah-an kot sebab taun ni yang the one and only tu...







Iye...the one and only tu merujuk pada kad raya ai tahun ni. Tu jela kadnya. Itupun dari Muhammad Aliff, kad raya pertama Aliff, projek sekolah dia. Hepi dapat kad pertama ank tapi sayemmmm...bila ai bagi kad ai kat Cikgu dia sengih-sengih
"Abang ingat sayang dop bagi kad doh ke abang sebak dale pate.. Takpola, kad sayang abang ganti mula deh?"  abang ingat sayang tak bagi kad dah ke abang sebab dalam pantang. tak pela kad sayang abang ganti lain kali ye? 
Tensi mokcik....hoihhhhh!!! Wat eba pong, tak lambat lagi nak wish Selamat Hari Raya kan? Ada salah silap kata bicara harap maafkan. Walopon ai posa 4hari stengah je sob sob itu bukan kehendak diri ini. Hehee..

No comments:

Post a Comment

Dah tulis?? Terima kasih :)