Friday, September 23, 2011

Setail Rambut






 Tolong la..paling tak shuke se-tail rambut gini haaa...Nape nak kene tudung2 dahi sgala..Dah la sek-ben panjang benor. Ada tengok cite Bread, Love and Dream tak?? Tu gambar hero die kat atas. Nama eh Yoon Si-Yoon tak silap.Sekarang tengah siar kat TV8. Kes stop tengok cite tu  mase tayang kat Astro dulu, pasal tak bekenan dengan si Tak-Gu tu la. Dah keje kilang roti sila sumbat rambut dalam topi tu bebetul ya..geli tokak den!!!
Eh eh, si Justin Bebel pon ada...yang ni lagi la, ada tertengok satu interview yang die dok asyik gelenge kepala kes nak suh rambut die elok,uiiii...menyampah tolll!!! Tapi leh plak lepas tu same nyanyi lagu bebi bebi bebi tu... Ni sure si Justin tiru geng2 Korea kan rambut dai gitu..Nak kata kes tutup mata sepet, ehh..kam lagi tak nampak la kalo rambut berjerumbai gitu ha..
Si pelakon Autumn ni elok je haa apa nama tah, makcik lupeee... yerrr..nampak padang luas tu haaa...ensem pe???Hades...kepada hadek2, tolong la jangan buat rambut cenggini eh, kalo ade yang buat balik karam siap la. Sek-ben tu sila trim kemas2...sakit mata Lom

No comments:

Post a Comment

Dah tulis?? Terima kasih :)