Friday, September 30, 2011

Mari Memasak Bersama Taylor Lautner

Betul ke eja nama pelakon Twilight tu gitu??Main taram je ai, suka suki hati je ek??? Motip nak kene masak ade budak Taylor tu?? Saje...die kan agak semat2 gitu, kot la masakan ai pon jadik sedap kalo ade die..hahaha. Ni ha si warewolf tengah usha baekkk punya kot ai nyer masakan tak jadi.


 Ni la wallpaper orang sekin...hahaha..ok la dari tak de. Ok wat..dapat masak bersama Taylor yuu?? Yu ade??hahaha....nak buat untuk alas masak je pon. Kot pasang mahai2 kam nanges plak. Patut la ade artis tak nak masuk paper,  takut jadi bungkus nasi lemak. Okes...ni kira okey..wallpaper je.
Okes, sebenarnya..ai silap membakar cam na tah time masak. Cikgu lak sebok sokmo...suh tutup dgn wallpaper je dulu katanya...tu comot2 dah ai tes lap. Masak tak berapa mane...tp efek hamek ngko...dulu patahkan paip..hahaha...

Pstt....penah org buat tak masak kurma letak susu tepung anak ganti santan???hehehe..jangan dibuat yer, konpom tak sedap masak kurma tu...hahahaha

2 comments:

  1. Salam she...
    Pekabar? lama tak hi hi bye bye kita.. :)

    Takpe she, orite ler tu ada wallpaper tuh, janji masak, kan she.. :)

    ReplyDelete
  2. ha kak...saya pun tergerak hati mggu lepas nape akak senyap je..balik kampung kah???saya nak nanye kalo masak kurma tak de santan boleh tak guna susu tepung..hahaha...

    ReplyDelete

Dah tulis?? Terima kasih :)