Monday, September 5, 2011

Lepas Raya

Assalamualaikum semua..salam Syawal
Rasa kejap nau cuti raya eh...tup tup dah masuk keje balik. Sangat dengki budak separa botak yang still kat kampung laman. Tak tau kenapa die cuti lama sangat..nak kawen lagi satu kah?? ngah..jaga2 muahaha Dengan saki baki sengal lelah hasil ke'jem'an yang terhasil lebih 12jam, semalam kua round bandar Raub, sambil mencarik kot ade benda yang boles dibeli untuk topup peti. Ai besa, kalo nak balik cuti lama, memam peti kosong la. So kalo ade yang bertuah datang beraya time tu memam sedis dan sadis la. Hahaha....

Eh, kat tempat korang prasan tak harga barang dah banyak yang naik?? Ke prah-santan ai je?? Memang berpegang pada janji betul diorang ni, mana nak carik zaman sekarang orang cenggini ha. Tak naik harga masa bulan posa eh..lepas je posa, raya harga naik gile. Udang besa beli dalam RM18 dan jadik RM21, nestum budak dah naik 30sen, susu Aliff dah naik 70sen, tu antara yang prasan la. Tapi memang trasa ade naik harga barang. Bukit Koman pon akan naik seposen dua. Sikit je kan??? Haprak la sket..kalo dah satu barang 20sen..lau 10 barang bukan dan 2hengget??? Jangan beli, kuasa penggguna. Haaa...ni satu lagi statement kalo mendengar rasa nak caci maki. Yang kami duk nak beli tu barang perlu. Bukan barang gedik gendut. Aduh..makin penat ai, ni malas pot pet ni, makan tenaga. Harga tetap tak turun-turun. Hahaha...



Ha..ni pic kuaga terbaru kami. Kunun tema pink-flow la sangat. Berlendir-hingus makcik nunggu sorang-sorang bersiap. Ai yang paling jaus balik leh siap nunggu diorang. Hampes betul diorang ni. Tak pe..len kali balik amik dalam studio. Payah betul nak amik gambar dengan budak kecik. Budak yang tak kecik pon prangai same telah naik eh...nanti lebey cite next entry. Ai bukak blog dengan modd bebel tadi..Modal pon modal bebel je...hahaha

No comments:

Post a Comment

Dah tulis?? Terima kasih :)