Wednesday, June 22, 2011

Heppi 10950-Hari

Entry keterlewatan sehari...sebab semalam buat-buat sebok kan
just nak ucap selamat ulang tahun 10950 hari untuk ma abah
a.k.a ulang tahun ke 30tahun mereka akad nikah
kagum...kagum sangat dengan sape2 leh sampai ke tahap ni
dan long memang kagum dengan ma abah juga...ma la lebey2 sket hehehe
camna ma abah sabar dengan 10orang anak...
sabar nak menghadap sorang laki je untuk 30 tahun
abah jangan marah...abah cerewet, abah tahu kan??
event kak long pun kadang2 give up tapi ma still leh senyum

mase kawen2 salu gak orang wish
SEMOGA KEKAL KE ANAK CUCU...
sekarang ma abah dah bercucus dah...cicit je belum...hehehe
long harap ma abah kekal hingga ke hujung nyawa...
smoga hubungan ma abah sentiasa dirahmati NYA
kami sayang ma abah...

1 comment:

Dah tulis?? Terima kasih :)