Monday, June 13, 2011

Cerita Macam Bagus

haaa..meh nak buat antry macam makcik pakcik ni kayap rayap sket
minggu lepas kami bersetuju nak tebus balik duit dalam Public Mutual
kira jual balik la saham saham kami...chewahhh..hak ptuiii!!!
ape name tah akaun tu...Public ape eh...hehehe lupeee
tah ape ke kes tah..mase memuda dulu duit banyakkkk sangatttt
tak reti nak buat pe kannnnnn..so makcik pon gletis nak bukak akaun tu
bulan2 masuk duit...kira konon2 untung la..
sebenar terpengaruh dengan sorang akak tu die leh untung ape
sebab ai kam dengkhi..hahaha
bila dah kawen mawen ade anak pinak ni...
time ni la nak korek segala duit yang konon kaya tu hahahaha
yang pakcik ajen ni plak bijak nau...memam bagus la die setel seme tu
tapi tak dibagitau yang duit tu dah di redem...dah anta cek pon
cek plak anta ke alamat dalam IC makcik kat kelantan nuh
alamat jaman ai muda jelita tuuuuuu...
kam keje bi...hoo...di...hooo...hohhh tu...
kejaan la sekarang kami yang baru balik kampung nak balik amik cek tu
yerla..kami kam kayooo....tak kesah balik amik cek tu
takat balik kampung tu bape rat sangat la
cek tu kan untung juta juta juta jugaaaaa....chit!!!non adoooo
so len kali anda jangan amik mudah walopon anda kaya seperti saya
walopon duit dalam akaun tu cuma 1+++ duit laaa...
waaaa.....lambat lagi la nak dapat duit den...nyosal!!!!

2 comments:

  1. korek jgn tak korek :D


    psstt, kalo ade makan2 jgn lupe ajaq cheq naa :P

    ReplyDelete
  2. hahahaha...aiseh ain..asek makan je...badan tak naik2 pon..hahahah
    insya ALLAH lau projek besar jalan akan ade makan2 sket la

    ReplyDelete

Dah tulis?? Terima kasih :)