Saturday, March 12, 2011

sELAmaT TInGGaL....

awak...awak tetap saya ingati sampai mati. awak antara kawan terbaik saya. selalu bersama saya. awak selalu temankan saya di malam2 saya sendiri. bila mana saya ditinggal jauh pergi, sorang diri ecehhh besanya awak akan buat saya hepi. kita selalu main Dinner Dash sama2 dari awal malam sampai ke tengahari buta. awak akan temankan saya...tak pernah kata penat. bila saya kalah, saya panggil awak bodoh, bengong tp awak still cool. awak akan kata...tak apa, cuba lagi. dan saya akan cuba sampai berjaya.....

awak ingat tak, saya suka makan biskut ping pong sapu susu. lepas tu mula tersembur2 serdak biskut ke muka awak, awak tak marah pun. dan dan..ade sekali saya tumpahkan air atas awak. saya dah kelam kabut sambil menangis2 dan seperti biasa..awak tetap tenang. ingat tak baju pink yang besar saya belikan untuk awak tu??incik abang kata tak padan dengan awak, awak lelaki, tapi awak rileks pakai. dan saya nampak awak sangat ceria dengan baju tu.

tapi saya tak baik macam awak. bila incik abang balik, bila saya ada kawan lain,saya tinggalkan awak. bukan takat tinggal tanya kabar pun tidak. buat awak macam tak beharga.bila saya sedih sepi..saya cari awak, nangis2 hiba2 depan awak.

bila awak sakit, saya ingatkan sakit biasa. rupanya sakit itu sudah membarah di dalam diri awak.patutlah pandangan selalu gelap dan kelam. dan tiada cara untuk memulihkan kembali awak kepada biasa....incik abang kata, awak nak organ2 awak didermakan. dan awak tetap akan hidup dalam badan lain...hmmm

selamat tinggal kekasih......kau tetap dalam ingatan










april 2007 - mac 2011
hari ni dia akan dilerai2kan...dijual spare part...duit spare part tu akan dibeli beskal aliff, mungkin.maaf epi...

4 comments:

  1. qas : hardisk amik...cik abg kata leh wat external hard disk..jual skrin, ram dengan apa lagi tah..hahaha

    ReplyDelete
  2. yah : tah ye tah tak...al awak tu nak beki keta la, nak beli kasut la lagi dgn duit tu...cam banyak nau dapat duit nyerrr

    ReplyDelete

Dah tulis?? Terima kasih :)