Tuesday, March 22, 2011

kiSAh POk-Su-DoK

berita kat sini

lokasi : umah apis
waktu : sesi membaca paper beramai2 sbb tunggu makanan masak

pelakon : puan ma sebagai ma dan pok-su-dok sbg ayeh
pok-su-dok nama timangan ayeh selepas dapat anak sedara
ayeh : ma...ma...kondom tu ape??

ma : kondom tu benda yang orang laki pakai la

ayeh : paka gane ma??

ma :
pause kejap pakai la...macam awak pakai spender tu

ayeh : nape kene paka ma???

ma :
kena pakai la macam awak pakai spender tu!!!!dah bunyi cam gerambengang je ma jawab solan budak agak2 bendul-senduk ni....hahaha
yang kakak lak hampeh gelak2 belakang tu...hahaha..adeh la ayeh

*tiada gambar...nnti budak tu tgk blog ni lagi nak pengsan my mum nak menjawab karang

weii....banyak gile hilang tu...cam klaka gile je. gamaknya ramai betul pengguna kon2 kat malaysia ni kan kan??hahahaha...eh, errr..patut tak leh gelak la kan??errr...

No comments:

Post a Comment

Dah tulis?? Terima kasih :)