Monday, March 14, 2011

J

tajuk paling fendek penah ade...malas nak taip panjang2.mase hotak tengah nak meroyan-sungai koyan segala. ni nak tanya korang2 kat luar sane...salahkah kalo bertitle J??? ape tu, jeruk?johor?jawa?jenglot? ceit...J here stand for janda ye. tak kisah la ape sebab musabab yang menyebab die J, malas cite sal tu, ni nak bagitau kurang suka...nope nope...tidak suka.sangat tidak suka bila ayat ni kua...

"die tu SEASON dah...SEKENHEN"

wei wei....acu brek sat. kalo yang berkata tu perempuan...
sila2 lah tengok diri sendiri same cik kak. anda nasib baik sebab masih bersuami-laki hokey. dan pernahkah anda ingat suami anda itu pon dipinjam juga kepada anda.ye???dipinjam. dengan kadar bayaran anda kena jaga rumahtangga dan branak segala untuk die. bukan preee tau!!! dan kalo barang dipinjam ni bila2 je boleh di ambil balik tuan nye. agak2 kalo esok2 ngko pun dah title J lepas tu ade je yang mulut bocor cakap ngko sekenhen sgala brasap tak diri??? iye, J ni ade banyak jenis. samada suami meninggal, ditinggal termasuk meninggalkan. ade blake..hengat diorang suka-suki-yaki nak suami diorang meninggal dan ditinggalkan kot. kecuali diorang tinggalkan,ni pon tgk sebab gak.kalo dah suami cam harrrrrrrmis wat pe stay lagik!!! patut time ni syukur la anda masih ada suami yang bila balik boleh masak2, boleh gaduh2 boleh suruh2 picit kepala apa lagi.

dan kalo anda tu jantan sebab mulut cam shitake
bukan ngko yang kawen dengan minah J tu??pesal susah2 ngat. sedih sebab kaum se-jantan-an anda dapat sekenhen eh??alahai..penyayang nye kamooooo!!! hei hei..dia yang nak kawen tu dah tau la bakal die tu J ke tak. dah dia dah nak terima seadanya ngko kecoh2 pesal??? padahal ngko jeles sebab die dapat minah J tu kan?? yerla,minah J tu kan hot2 jugop...ingat barang sekenhen ni mudah dapat la yer???skali non-ado. tu mulut hamis-hanyir-busuk nak mammmm...eeee. dan cik abang eh, yang membuatkan golongan kami ni J sebab lelaki gak tau. bukan sesaja die declare diri sendiri J. yang dia kawen sedara mare ngko ke??yang sebok ngat segala...cuba yang J tu adik bradik sendiri..gasaknya WWF kot depan2 ni ha...hoh!!! laki kalo ngata memang tak hengat2 yee???mulut memang tahap2...eiiii..tak reti nak cakap...

hangattttttt je hati makcik..............eh eh..makcik lak lebey2 marah

4 comments:

  1. yang ko meroyan ni kenapa, sayam?

    ReplyDelete
  2. hahaha...tetiba panassss je dengar ade le lelaki tiu sebut gitu.terkua cite sal kawan satu keje yang baru kawen. selambe je kata gitu..mmg dah kena marah dah tadi.ni saje letak dalam blog.kam die bukak bia kan die..
    cam tak hormat manusia je bunyi ayat die

    ReplyDelete
  3. nak suh respek je sket kalo bercakap tu

    ReplyDelete

Dah tulis?? Terima kasih :)