Wednesday, February 23, 2011

PusHpa...

ini bukan kesah puspa narayan atau puspawati ramloo yerr...ini pasal PUSPANITA. semalam dengan paksa-dan-agak-rela ke mesyuarat agung puspanita 2011 well..cam besa, bukan bermiant ngat dengan persatuan2 ni... memang hampeh la..kita pung pang pung pang suh orang tubuh persatuan belia, persatuan sukan ape..tp sendirik malas berpersatuan...haloooo haloooo, kalo benda yang dipaksa2 ni ai memang malas jangan cakap la...ai dulu aktif per persatuan. gile nyer dengan PBSM..walopon tak pangkat tinggi mane...tp sooooooo heart PBSM..tah nape tah

okey...balik cite asal...tak dela besh mane pon.kalo tak pergi pon ok kot.tp disebabkan saje nak tunjuk yang ai ni keje pelayan-kerajaan-bahagian-SOsial hahaha pergi la nunjuk muka. dan sepanjang time tu, yang best adelah mi kari nyer sahaja...nape???

1) dipulun oleh geng2 jabatan sama je..
memang la geng awak paling ramai dah mmg kat daerah opes awak ramai pekeje eh...tp jgn la cover abes semua nak. bagila la dari jabatan len same..ni puspanita..bukan puspabelia ke ape kan, contoh la....

2) si pemegang jawatan tu macam kureng
patutnya pemegang jawatan tu bia la y ade kepentingan sket dalam satu2 jabatan...kira kalo ade ape2 event ke ape,leh la guna kelebihan die sebagai someone dalam jabatan tu, dan dengan ini penyebaran maklumat pun lebih elok..besa la kan,org lagi mudah terima makluamat dari atas ke bawah

3) komposisi pemegang jawatan
kam kata melayu gile kuasa marah...tp dah asal calon geng2 sendiri je apesal???aku calon kau..kau sokong..kau calon aku, aku sokong...cheitt!!!! dah yang beberapa kerat kaum lain melanguk je tgk...kate 1mesia

eh kecoh la die ni...time meting tak nak kata ape..ni sebok2 dalam blog pedehal????hehehe..ok ok...sori sori... :)

No comments:

Post a Comment

Dah tulis?? Terima kasih :)