Friday, February 11, 2011

DooLU daN LaAni

pic kredit to cik misi
yaa...sila tengok gambar budak tak bape nak snonoh ni... asal amek gambar je juih,asal amek gambar je juih cam lawa ngat ini missi suda paksa ini mak budak LIKE gambar die dalam fb shuke2 ati je eh?? konon2 die nak menang pertandingan la kan???so kalo ade sape2 kesian tengok muka die y tak bape nak kesian tu..sila la like gambar tu eh, link die kat bawah pic tu...tolong yaaa!!!wei wei semek....lom pon nak buat cite pasal doolu dan laani...

DOOLU...mase2 muda rakan muda, suka pakai tudung bawal, ale tudung yang pat segi tu.yer..ianya remeh, smemeh tp makcik pakai juga. nak2 kalo kale pink yang ma makcik belikan. slalau pakai ade la buat gaya2 jin toncit ape, sangat shoka...wane die lembut jer, makcik pon nampak ayu-muyu gitu skrg itu tudung suda rosak, ade kesan kopi ke ape bek ngaku sape pakai!!!!!!!!!!!!!!!!

LAANI...aish, makcik still pakai tudung bawal jugak. tak de masa nak berbelit bagai. memam la tudung tu tak payah gosok ces,nampak no korang pemalas kan kan tp makcik totap shoka tudung bawal, nape???makcik ni dah ade anakssss plural kan payah!!! kam mane nak bela tudung, nak bela anak lagi. kan kejap sorang hentak kaki gitu, y tecik sebok nak membebek.hah..tudung bawal ni plak kalo makcik men selak2 kat public nak membebek die leh cover mane2 y patut di kaber. kalo tudung belit2 kam makcik bimbang, ade je masuk paper BAYI 3BULAN MATI TERBELIT TUDUNG nayooo!!!

*jangan ditanya camna nak memutihkan muka cam missi tu daa...budak tu wat pembedahan plastik dgn docter MJ tuh..hahaha

2 comments:

  1. weh mc long...!!! siap demo nnt jupo ni..kwe nyek2 anok demo hk putih tu..huhu..
    owg still rankin ke 6...dh ptus asa lol!

    ReplyDelete
  2. owh..jatuh rank doe???tak pe.dah usaha kam...gitu la...
    hahaha...marah lak org supot ni!!!

    ReplyDelete

Dah tulis?? Terima kasih :)