Monday, February 21, 2011

PBSD Raub

first time taip tajuk elok2..hahaha
jeng jeng jeng....nak memperkenalkan
staff2 Pejabat Belia dan Sukan Daerah Raub 2011

dari belakang kanan kak zai,farees,arif, syahid dan kak aya. depan tengah tu bosh tepi die pok ku...y sorang g tu???ai lerr...hehehe

pangkat mak dah ni tp kira nak up sket panggil kak zai hehehe kerani bahagian pentadbiran. banyak mulut cam mak2 kita la..anak2 ni salu la kene bebel kalo lembab buat keje. tu molot jahat anak2 ni panggil mak tiri..hahaha

farees aka balck ni jaga bahagian sukan daerah...kalo bab atas padang memang cepat, kalau duk opes nak nak tenet harrrr-jaddd memang mati kutu la mamat ni..dia ni salu la kene bebel kat mak tiri mak sayang lebey tu farees

arif ni budak baik... bodek lebih sebab die la salu tolong ketukkan kad kami2 hehehe... ni kalo tak de dia memang senak gak la nak carik2 fail, rekod2 surat segala...die je paham konsep susunan fail konon 5S la sangat tu...

syahid ni juruteknik. hah..die ni memang banyak teknik lagi2 bab niaga sampai naik pening kadang2 tu. kejap niaga slipa la..kejap bukak kedai makan la...skrg ni jadik boy-catch-picture pic die amik lawa gak,nak tempah leh la kira kunun serba-boley la

ni kerani bahagian kompleks yang jaga2 aset kewangan pe. kak aya ni leh dibuat geng wat keje jahat...hahaha...trutama bab makan dengan ngulooooo... tokey chalet kat pulau chekas ni...

pok ku ni orang rakan muda die pun suka la pada awet dan aweks muda hahaha...sangat sporting tp bab keje sangat siyes..suka wat cite lawak2 tp kadang2 tak paham sori pok ku,pick up slowww

mai bosh ade pusat-islam sket la..so die tak macam pegawai2 belia lain la..kalo ajak die karok memang die akan karok lagu nasihat2 je dan kami pun mula la tadah tangan hahaha sangat sabar orang nya..nak tengok die marah???hmm...camna eh bosh marah???

*kalo nak tanya sal program ke berkenalan ke sila la...no opes sila gogel eh???hahaha

2 comments:

  1. org belakang tu gaya bukan main. hang tu sopan terlajak

    ReplyDelete
  2. blkg tu budak2 hingusan...kam sbelah bosh tu..kontrol la sket ayu...wahahaha

    ReplyDelete

Dah tulis?? Terima kasih :)