Tuesday, January 11, 2011

wAjaH2 kESaYANgaN HaMBe..


hero berdua ni masing2 dah makin membesar...
emaknya pon dah makin men-TUA
hadoiii....

abang Aliff sekarang sangat2 suka merajuk
salah sanggah sket sure moncong2
lepas tu siap ade ayat belas die
'ma adop,abah adop...ian aliff....abah ukul akit..eyah'
ma tak de,abah tak de..sian aliff..abah pukul,sakit..merah
hahaha...asek nak bermanja je sorang ni
sian tapi kadang geram sangat dengan perangai ngada2 die
ade je die punya permintaan bukan2
yang selalu mencabar iman mama dan trutama abah :)
adik Aneeq pun same pndai nak attention
dulu kena tinggal cool lagi
skrg dah pndai panggil2 orang
lambat layan die mula la membebel
lepas tu siap lalak2 tanpa air mata
kalo ade orang tepi...asek ajak berbual soooo cumilll!!!
kalo tido jatuh dari bantal tu besa..mmg lasak kalo tido
inilah buah hati kami...smoga sentiasa DILINDUNGI ALLAH

6 comments:

  1. sowg sepet...sowg mate besor..
    ckup pkej..huhu

    ReplyDelete
  2. alala adik beradik ni, aliff sayang adik!

    ReplyDelete
  3. Salam she...
    hehe... abang dah dapat adik tu yang manja lebih tu she, isau bila tengok perhatian she yang bagi dua, bukan dekat dia sorang dah.... hehe
    Comel dua-dua anak she, geram nak cubit pipi.. :)

    ReplyDelete
  4. yah..baru ade kelainan org kata...
    ape chef wan kate...variety gitu...hahaha

    ReplyDelete
  5. aishah...saynag tu..sayang jugak..tp kena tgk.kam lepa je mata die nak angkat adik..
    lepa je mate..die dah selak baju nak bagi bebek die kat adik...wooo..takott!!!

    ReplyDelete
  6. kak...hmm..bimbang sbnrnya..kot tak pndai bahagi perhatian,nnti dijadikan sebab bila dorang besar nnti..payah jadi mak ayah ni..hmmm

    ReplyDelete

Dah tulis?? Terima kasih :)