Wednesday, January 5, 2011

cObaAn...

alhamdulillah...i'm still alive and pumping...hahaha...syukur dah nak sebulan menjadi seorang ibu yang mengepam rupanya..dalam takot2,dalam tak yakin...syukran YA ALLAH,still memberi ruang untuk anakku kecik itu telah ber-susu-dada nak tiga bulan.walopon bukan EKSLUSIF, tp still bersyukur sangat2 sebab ade org bangga giler sampai tekadang mengecikan org yang cuma mampu menyusu cara fully or partial sahaja...

jadual thum-pumping kalo kat peabat pukul 9.00 pagi, 1.00 tghari dan 4.00 ptg ii antara waktu selamat kadang2 ade terlewat sket..besala keje jumpa2 orang ni.tak leh nak lari2 sgt.apepun, y wajib adelah pam. sukar, ya agak sukar nak pam di opes y staff laki die 75% lelaki.dan y prempuannya adelah kategori nak makcik2 daaa ai still kakak hokey..hahaha anak2 dah besar2 seme, walopon diorang pelik sebab cam rela memayahkan diri nak kena salu minta diri untuk wat kerja sambilan bagai instead jalan mudah bagi susu tin je..diorang still membantu. bantu bile dah tibe masa wat keje sambilan..diorang akan bg ruang. orang2 nak datang pun dihalang...kira cam ade temujanji spesel lak ai ni dengan miss pum mekasih akak2

dan tadi mase nak store EBM dalam peti opes peti ni kat luar, tepi bilik ai tp betul2 kat area makan2 opes y of kos staff lelaki selalu ada. bos tegur... 'bawa benda dalam kain tu???' alahai incik bos...senyum jela..segan woooo...hahaha..tu naseb baik dah cover pam.sabar jela...

2 comments:

  1. hehehe..
    sy tak penah mengalami situasi cam u rase,
    semoga bertabah! :)

    ReplyDelete
  2. esok2 jadik mak...tau la kot!!!
    nak wat cmna..tak nak anak minum susu lembu nyer pasal...

    ReplyDelete

Dah tulis?? Terima kasih :)