Monday, September 20, 2010

okEh OkeH..SiLAmat SemuAa

ku men-daddy-casey-kan ucapan ini untuk seme budak2 yang berumor 12tahun yang mengambil UPSR esok.. sempena tringat kes budak2 datang braya kat rumah semalam nyer hal anak murid kande seme smoga adik2 dapat buat elok2..kalo tak penting mane pon UPSR tu, kena try da best gak, nnti sek sok kalo UPSR tu dah jadik sejarawan,leh la berlagak style mak2 salu cakap..alah STP dulu lagi lagi payah dari PMR tuuuu... haa,berlagak style gitu,buley???hahaha...

dan juga nak ucap selamat untok orang2 yang berkaitan secara tidak lansung dengan peperiksaan UPSR neh..cam isteri2 cikgu, mak2 bapak2, bomoh2 penerang hati, penjual produk2 cepat blaja segala...hahahaha....selamat la semua nyer yaaaa...


pssstt...bak kata Aliff " nak uter ibi" iklan astro 100 saya nak tutor tivi..hoh!!!!
buat lek lok seme..biar rating UPSR SKBR taun ni naik g... abg,taun dpn jgn jaga kelas derjah 6 daaa

No comments:

Post a Comment

Dah tulis?? Terima kasih :)