Wednesday, September 29, 2010

aNother Check Up...

yer..kali ni check-up for 36weeks...almost...kali ni bawak kande same, sebab terbagitau die doc kat KKIA Raub ni dah tukar ke jantina lelaki doc puan lame dah bertukar... trus die rajin nak datang same..hahaha yer, my cik abang pantang sket doc laki ni..sepanjang pengalaman peknen dua kali ni...baru skali je kena cek kat doc laki..aurat katanya, dan kita bukan dalam keadaan darurat nak membolehkan doc laki pegang2 ape..hahaha tat wai ai sayam yu lebey la bang!!!!



Alb - Neg
Gula - Neg
Hb - 11.6 padahal skip makan ubat ni..leh lak die naik, kalo jaga2 sure die turun ke paras 10
Berat - aiseh..tak payah la...hahaha...cuma leh kata naik 0.4kg je
BP - 85/60
Tempoh Hamil - 35++
Tinggi Rahim - 36/52
Presentation - Cephalic



yang nak kene tgk bebetul bahagian presentation tu hokey???hahaha...siap kaler biru g ..nape???sebab tu kedudukan bayi..alhamdulillah..baik anak mama. dah 36w ni leh lak die kembali ke pangkal jalan ces,ayat cam untuk mat rempit je dia dah turun elok dah walopon doc kata ade sket pusing2 lagi dan badan die senget ke kanan,tp okey la... abah pun dah tarik napas panjang time doc suluh perut mama tu...kalo tak??cezer wehhh..hahaha... trima kasih untuk doc nik dengan misi Izah sebab sudi gak tlg suluhkan jantina...yer,sorang lagi HERO!!!

No comments:

Post a Comment

Dah tulis?? Terima kasih :)