Wednesday, September 10, 2014

Ingatan








Kadang saya pon terlupa..ingatan sendiri juga
*gambar amik dari papan kenyataan opis..bos la punya kerja ni hehehe

2 comments:

  1. Sama dgn saya. Adik2 ipar sume lelaki. kdg2 susah nak react bila dorang tanya kenapa pakai tudung dlm rumah? nak keluar ke? huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. dulu masa jaman jahiliah tu mmg tak pakai tudung tp bila dah tahu..pakai la.mula2 adik2 ipar ada tny..tp lama2 diorg paham sndri kot.tak tau la kot abg die ada slow talk sesambil bergurau. bab bersalam satu lg..sb kdg bila ramai sgt sdara tak dan nk piki y ni boleh salam ke tak..nak ubah mmg mencabar.skrg nak slow2 pakai baju y tutup tangan.hehehe..tudung dah pakai..tangan nampak lg..lengan baju tak ckup labuh,paras siku je

      Delete

Dah tulis?? Terima kasih :)