Thursday, June 5, 2014

Kopiah Raya



Tak dan beredan dah nak up pasal raya. Ngata ke pasaraya hover ngat baru bulan Syaaban dah naik iklan untuk raya. Rupanya pasal ada pelanggan macam ai la, terjadinye ke-pedooh-an itu.

Asalnya dari sebelum raya tahun lepas nak tempah kopiah untuk bebudak ni. Tapi terlewat suda, tuan kedai tak nak amik tempahan, takut tak dan nak siap. So ai postpone la, sesambil tunggu si Kasyah besar sikit baru best nak menempah. Tempah awal tahun dan dua minggu lepas dapat. Memang lama la kene tunggu tapi tak pela, dah nak sangat kan. Alhamdulillah raya tahun ni dapatla pakai kopiah ni..



Bukan..anak-anak ai tetap tiga orang tu je. Sorang tu anak sedara. Anaqi tu abang-sepupu-awal-sari dari Kasyah.. nampak kat sini cam saiz kepala Anaqi besar pulak Tapi memang puas ati. Tu gambar cilok dari fb tuan kedai. Best eh orang ada kemahiran ni  tiba-tiba nyesal sebab tak abis blaja dulu, tula suka sangat buat benda separuh jalan huuu Sinar Kreatif ni penah masuk paper dulu..tapi ai tahu dari komen sorang kawan bekas pelanggan dia. Ai ni payah skit nak percaya barang-barang online. Dah percaya karang mula la meng-limah-kan diri adess...

4 comments:

  1. waaa...lamanye x jenguk2 sini. ape kabar anak3 bujang semua? ;)
    cntiknye kopiah. ingt nak bt cmtu jgk utk naqeeb pkai ry. brp rgt n ape nama fb nye sheG?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee..dah nama berpantang kan..baru betul diam mnyepi gitu hehehe..naqib sihat?? ke dah masuk kerja dah awak azian??
      nama fb die sinar kreatif..tp kalo nak tempah untuk raya mmg dah close dah la.die ttup dari awal hjg bulan 4 lagi tak silap.rege dia ikut size kepala..so anak2 sy y akasyah tu dalam rm20 kot.y untuk gegel pon cantik2 wehh..seb baik tak de anak pompuan heheee

      Delete
  2. Qaiser dengan Zaqwan ada. Maktiri bagi. Rupanya dia jual. nak tempah dgn dia tak? hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia jual??custom made jugak la ye??dia amik brp qast??jadi kalo nak tempah kene deal dgn awak lps tu awak deal dgn die??hehehe...

      Delete

Dah tulis?? Terima kasih :)