Wednesday, May 21, 2014

Yeahh..Hari Guru Datang Lagi





Hadiah sempena sambutan Hari Guru kat sekolah Cikgu. Bak kata Aliff bila ai jejak je kaki depan pintu tu "Ma ma..abah femes...banyak dapat hadiah" Ha'ah, abah awak memang femes. Bagi la can die merasa ramai peminat lak dah dewasa ni. Asek Mama je.. hehehe ayat berbau dengki di situ

Tapi kali ni ada dua hadiah paling rare. Besa pen, coklat, bunga, cawan mug tu benda besa.. Ada pelajar Cikgu bagi pembuka tin yang pusing-pusing tepi tu. Syukur sangat..memang ai nak sangat benda alah tu, tapi asyik tak ingat je nak beli.

*Ok, got the idea. Kepada Cikgu sila hint-hint untuk anak murid dari awal tahun nak apa ok. Milo ke..Nescafe ke..susu pekat 4 5 tin tak apa..hahaha..dasar

No comments:

Post a Comment

Dah tulis?? Terima kasih :)