Monday, March 17, 2014

Ubat Homopati...





Tengah kemas hangbeg, terjatuh benda ni. Macam gula-gula ada..macam taik cicak adik kata pon ye.. tapi taik cicak putih itam la Tringat ubat homopati ni yang duk telan nak suh cepat bukaan, cepat suh branak. Rasa manis dan sedap. Makan sejam skali..bila sakit makin kuat timing makan pon makin singkat. Tapi dah memang takdir, makan ubat ni tak jalan jugak. Baby tetap tak nak keluar.. Usaha ma abah nak tolong anak sulung die branak cepat lepas dah overdue.. Oh, baru prasan tak buat entry pasal bersalin Kasyah lagi. Tak pe..bagi Kasyah cukup setahun. hehehe dasar mak pemalas. Ok bai..

2 comments:

  1. sy pu tgh mencuba homopati.. belum sampai seminggu lg... harap lekatlah

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) tak salah mencuba..jgn lupa doa sama. yang penting jangan stress..biasa kalo stress mmg pyh lekat..kene rileks santai..tu ada org saran buat2 lupa kjp dan enjoy,nt insya ALLAH akan lekat nt.insya ALLAH

      Delete

Dah tulis?? Terima kasih :)