Wednesday, October 17, 2012

Progress HIngga 16/10

ewahhh...dah pandai pandang kamera dah apek2 ni sekarang ya....tunggu la esok2 sure siap posing 

Ini gambar kemajuan projek Ulli Jib kami semalam sehingga pukul 10pagi. Apa, 10pagi?? ya 10pagi tak silap dengar. Ai coti semalam. Dabel A cerri-berri so ai dengan bahek-hati menawarkan diri untuk cuti. So sesambil menunggu turn diorang kat kenek tu, singgah kedai beli kuih-kuih sket anta kat Mr Wong n The Gang nih. klinik ramai gile oranggg...ni bukan kerajaan. Lau kerajaan tak tau la camna dahsat nyer...

Last sekali hari tu 09/10 (Hari ke 37) lepas tu tak de apa2 kemajuan dah diorang cuti lagi la maksudnya tu Dan 15/10 (hari ke 43) bestday Aneeq yey!! diorang stat balik kerja. Pasang kayu masak untuk bumbung rumah termasuk semalam hari ke 44 yakni 16/10.. Ikut kata tokei diorang, minggu ni diorang cuba siapkan hal-hal bumbung ni. Harapnya begitu la.. Diorang ni keje cepat tapi lau cuti pon lama la jugak kan.. Sebab tak cukup staff katanya. Kene gilir-gilir sana sini, so sana kerja sini cuti, sini kerja sana cuti gitu la. Ai ni semangat nak naik rumah baru khennn?? Asal diorang cuti lebih dua hari je ai call tokei tanya kenapa, hehehe... Nasib la. Tapi ai kol cakap elok2..bukan marah2. Ai kan lemhah-lembhut oghangnyee...ngeeee!!!

No comments:

Post a Comment

Dah tulis?? Terima kasih :)