Wednesday, October 10, 2012

Futsal Wanita Parlimen Raub



Kejadian adalah pada 06 Oktober...hoh!!! Lambatla mokcik upload stori. Tenet sangatla menyakitkan hati... Ini menaip dengan dalam ati ade gunung bia la dapat publish kalo tak duk la dalam drap tu lelama haaa...Asal lawan futsal ni orang len yang hendel. Las menet orang yang sepatutnya men-toooottt!!!-kan dirinya so inche bosh ai dengan hepi menyuruh ai pergi sebagai back-up singer Dah tau dah kalo dah namanye back-up memang tak lama lepas tu tinggal up jela..back hilang. Ini antara pic dalam henpon ai..pic lawa2 seme nak kene tunggu persatuan sukan anta...so ai malas. Hehehe


 Pepagi orang tak ramai mana g, tapi memang tak ramai mana orang eh..
ai sesambil ke tempat futsal ni larik2 ke tapak rumah tengok orang letak simen untuk beam atas hehehe...



 Khemah peserta... 8pasukan je. Sebabnye kerja las menet kan?? Kalo buat promo 2minggu sebelum sure ramai g. Sayang je pasukan yang baru nak daftar Jumaat 05hb tu dah tak dapat dah.. Silap kami pejabat gak..hmm...

Ini pic suku akhir...pic akhir tak dan nak amik. Sebab ai dah kene teman perasmi Ketua Puteri UMNO Bahagian Raub. Pic dengan pemenang ape pon ai tak dan nak hamik. Dah ai kene duk sbelah Puan Yani tu guane ai nak amik pic nyeee...

Rata2 peserta memang ala-ala kasaran la sket so ai pon tak kesah ngat. Besa la men bola yuu..mana nak ade gamalai ingat ni Pertandingan Menari Mak Yong ke?? Tapi pasukan yang baju biru kat atas tu..aiseh!! Ai duk usha diorang. Cam tak caya ye ke diorang ni men futsal. Comel-comel, ayu muyu, gemalai alahai... Dan....diorang bertudung. Yup..bertudung labuh bawah dada dengan baju labuh bawah bontot, memang pakaian paling muslimah hari tu. Ai konpius memula kot la diorang ni penyokong tapi pakaian amcam satu teaa. Time main..uikksss...kalo ai, lepas je heading bola sure ai akan bela balik tudung ai punya la.hahaha.. Dah la siap tampan bola guna dada..iskk!!! Diorang budak UIA dari Raub. Balik hujung minggu nak lawan futsal. "Kat sana dah biasa main kak.." Alahai...akak dengar pon cair lembut suara tu ha... Dan tengtiba ai yang kureng bab sukan2 ni time diorang main akhir tu semangat gila.. Siap bila diorang try tu meremang2 bulu roma yuuu... Striker diorang la hak paling comel lawa lemah gemalai Dapat la tempat kedua. Ok la tu..sebab pemenang tu memang ganaz sket. Hehehe...tak pe dik. Taun depan cuba lagi.. Akak sokommmm kamu!!!
So tahniah semua..jumpa lagi futsal lelaki 20hb ni pulak. Err..kalo ai kene back-up orang lagi la kan??hahaha

2 comments:

Dah tulis?? Terima kasih :)