Monday, August 13, 2012

23 Ramadhan


Hidangan sahur 23 Ramadhan kami...tepi skali telur+kentang masak sambal, ayam goreng dengan banyakkk bawang goreng, bawah tu buhudu+kacang botol. Dan yang paling penting candle light sahur yuuu..hehehe Tak ada letrik nyer pasal. TNB Raub ni kemahin  lagi punctual eh.. kata nak shutdown pukul 11 malam, memang tepat2 pukul 11 malam die tutup letrik weshh...tapi bab memasang balik tu..Huuu... Konon sampai pukul 5pagi je. Harap betul la tepat  pukul 5 pagi die on letrik. Hampssss...dah masuk subuh baru ade letirk nye. Seksa woo masak dengan lilin ni...seb baik tak terbakar bulu mata mokcik haaa...Tapi yang best makan dengan lilin ni, laju je. Tengok2 dah abes nasi seperiuk kecik tu ha..hehehe..jarang Cikgu makan banyak sahur. Sukeee....

No comments:

Post a Comment

Dah tulis?? Terima kasih :)