Saturday, November 17, 2012

Progress Rumahlah Lagi

Selagi tak siap ulli jib kami ni selagi tu la akan ade banyak entry pasal rumah. Dan ai besa update pasal rumah ni dalam blog, kat buku nota kecik ni lebih kepada kluar masuk kewangan dan kelendar opis. Cikgu ni dia ade satu kegemaran sekarang ni.

"Bila dah tarikh kita buat rumah?"
 "Bila dah kita masuk air rumah?"
 "Bila kita beli bla bla bla.."

Suka ngat nanye eh. Die tak tau hardisk ai ni dah naik jem nak masuk seme data2 tu. Sebab tu sekarang ai mudah bangang-bangang je. Tanya solan tu jawab ni. Tu pon nasib baik kalo ai jawab dari tak jawab langsung. Hehehe..okeh. Lurus kepada maksud entry ya cik kak...

01-03 Nov (hari ke 60-62) Ah Kong wiring man duk setel pasal wiring. Mana nak letak itu ini. Tebuk sana sini bla bla...tapi bukan buat wiring lagi cuma letak duduk suis dan kotak2 eh

05-10 Nov (hari ke 63-68) Geng buat lepa simen mula keje. Sehari satu bilik.
12-14 Nov (hari ke 70-72) Sambung lagi. Cuti Ahad je. Depavali pon diorang raya dengan simen tu ha..
Hasilnya....

 Ini gambar hari last sebelum diorang lepa dinding depan tu...


 Dalam rumah....suke suke... Orang pasang tiles pon dah datang tengok2 nak pasang tiles kata Cikgu

Tapi yang kureng suke... stat 15hb je diorang cuti dah pulak. Buat rumah lain pulak dah, ades..baru nak berbunga harapan... Minggu depan la kot...Kot le ada huuu...

No comments:

Post a Comment

Dah tulis?? Terima kasih :)