Tuesday, February 28, 2012

The Telekung Project


Tengah ai menyinggah kedai sebelum balik kejap tengahari tadi tengtiba tangan gedik nak capai paper Utusan atas meja kedai tu. Ai ni besa la, veri the verlangak, tak baca Utusan tuh, tak cukup banyak gosip. Hahaha.. selak punya selak ada la dalam ni cite pasal The Telekung Project. Masuk opes tadi terus bukak fb carik. Ai tau blog ai tak fem mana ponn...tetapi andai ade yang singgah, men-singgah, ter-singgah ahziz singgah  gedik2 kan la jari jemari ande tekan icon atas tu..tekan sini plak terus ke Telekung Project da FB

Jaman2 muda mudi dulu salu tumpang solat kat satu surau Mall ni. Teruk telekungnya. Kami satu bilik ada kadang2 tolong basuhkan tapi selai dua jela. Kami student basuh tangan je pon kan??? Sebab kami kalo outing memang ke situ ha, so salu guna. Sekarang dah ok kot telekung kat sana tu. Surau pon dah cantik bukan cam dulu dah...Bagus Pn Azila, keep up ur good work

No comments:

Post a Comment

Dah tulis?? Terima kasih :)