Friday, November 4, 2011

Muay Thai Challenger 2011

Sapa layan chanel AXN hari Khamis, pukul 10 malam??? Ai layan jerr..memula layan sebab ok, kali ni buat kat Malaysia dah la UPM yuuu!!! hehehe..tempat jatuh lagikan dikenang Sebab musim sebelum ni buat kat Singapura. Nak tengok la camna kan prestasi kalo buat kat Malaysia pal. Keseluruhan memang tak semewah kat Singapura. Dan yang paling best, siri pertama dulu dia ada cam lawan2 antara group. Group kalah kene denda, group menang dapat hadiah. Cam ala2 Top Chef lak... Las final Thailand dengan Australia tak silap. Nama diorang ingat2 lupa lak ai. Tapi yang paling ingat...bila yang Thai tu menang, press tanya nak buat apa dengan duit kemenangan...die kata nak beli TV untuk mak die...siyes...terus bersungai hati ai..hehehe dasar pompuan hati Hindustan

Ini wakil dari Malaysia. Memula ai cam..ale, masuk atas tiket tuan rumah jeee...tp bila tengok die lawan, ok. Not bad at all. Mamat ni boleh tahan. Nama die Mohd Faizal Bin Remlieeeyyy!!! femes sekarang ni nama Ramli sejak iklan tu baru 22 tahun. Die ni orang Kelantan, Pasir Puteh. Kampung aiii... tengtiba ngaku ade kampung sane..hahaha Gelaran die Golden Elbow tapi masa die berlawan tu cam jarang je siku emas die tu kua. Try buat ala2 si Tony Jaa dalam Ong-Bak, baru KO kot si comel Antoine tu. Hahahaha...tapi die ni memam jenis cam baik2 sket. Masa lawan memula dulu pon, die cam baik hati. Lau tengok orang lain lawan tak kesah mana dah, tapi besa la, kita orang Malaysia sopan santun sket..hahaha...apapun tahniah. Walopon tak dapat g final, huuuu.... Lau dapat g final ade je ai nak koling2 Jabatan kot ade tiket lebih lagi. Pok Nik, tiket motor ari tu tukar dgn tiket ni aci tak??Hahaha...Tak pe.Taun depan cuba lagi..so tahun ni harap2 bia la Thailand menang lagi. Nape?? Sebab ai kam ade darah2 sane sket..giahahaha tengtiba sekali lagi poyo...

No comments:

Post a Comment

Dah tulis?? Terima kasih :)