Monday, August 15, 2011

Duit Burn-Nus

Bukan duit bakar idung ya...tp duit bonus. Duit yang mungkin petang sket lagi akan di korek dan di ben-in ke dalam poket-poket apek beki keta dan tokei2 kedai. Apapun, alhamdulillah...dapat gak daripada tak de, memula fenin gak nak cekau mana pitis beki keta nak balik kampung dua minggu lagi ni, ada rezeki kami anak beranak rupanya...Tapi yang pelik kan, bla dapat duit ni, ada-ada je dugaan nak membakar kertas kaler-kaler tu kan?? Cepat mana dia masuk, agak cepat juga lah dia keluar. Keta dua beradik tu cam tahu je bila time die nak rosak. Pulak tu bukan satu-satu rosak, dua-dua skali nak bermanja. Semput jugak ai kejap. Ingat dapat duit lebih ni boley la simpan lebih, untuk tunai impian kami, skali...huk huk!!!!

Aiseh...ni petang sat g nak g tukar duit raya. Korang dah tukar?? Tukar la awal-awal kalo nak duit bau bank. Kam dapat duit bau kepam je..hahaha...bajet duit raya tak buat lagi. Hmm...long potong sket ya bajet angpaw raya korang taun ni eh??hahaha....

2 comments:

  1. dh boleh tuka duit raya kt bank ehh??

    ReplyDelete
  2. dah...dah boleh dah..kat sini la.kot2 la tidak sewaktu dengannya ke kan..hahaha

    ReplyDelete

Dah tulis?? Terima kasih :)