Monday, May 3, 2010

seNGaL...

duk pomot suh beli ubat kempiskan perut...
bile tolak tak reti2 nak pergi lak tu
time kate ai ni prengnant three and half month trus diam
lepas tu leh lak die sambung kempen...
beli la untuk lepas bersalin....sabar jela!!!!!!!!!!!!

aduhai cik kak..tak tau la kamu dah kawen dah ade anak ke blom
tp takkan tak leh nak kenal lau org prengnant dgn perot buncit
hoh....geram jeeeee


*streamix kat opes wat hal da smgggu da..sakit tol hati..lama dah tak jalan-jalan-blog..huhuhu
ni leh la masuk tenet jap...jgn la die putus sblm publish

3 comments:

  1. Salam she...
    hehe... lawak citer she ni...bese la tu she, orang bisnes cam2 sales talk le kasi nak bagi laku product dia...hehe
    Sabor je la :)

    ReplyDelete
  2. nak tengking tak sampai ati kak..tp geram la..ngekor je cam ape...nak jalan2 pun tak senang

    ReplyDelete
  3. bongok gle org tu..xkn la perut org ngdung xle beza dgn perut buncit sebb lemak.,.bole keen tiaw ni

    ReplyDelete

Dah tulis?? Terima kasih :)