Sunday, May 23, 2010

4tAHun Di KBS

yer...hari ini suda 4tahun genap menjadi gomen servant...alhamdulillah..dalam ketidakselesaan-ketidakmahuan-ketidakrelaan..dah pat taun dah keje sebagai ahli SOSIAL ni bukan so sial eh??sila jaga mulut ande..hehehe

kepada yang still berjuang dalam keje ni...selamat terus berjuang...same ade bermatian-matian,bertido-tidoan, berhidup-hidupan..apepun kalian..memang tabah espeseli yang dah berstatus puan tu...buat ina dan kak as jadila bosh y besh dan jgn lupakan kami y still di takuk lame..hehehe pok nik, abg syed kat kbs, abg enal,en azian, en din, en usin,mek na,mek ani,pae,cik we,en saad,sue,jilo eh eh..sape g eh..lupa la plak..hahaha..udeh tua rupanya gwe...pade y tukar status keje tak kesah la dari S ke N,M,DG ke ape..jgn lupa kami2 yang keje tak cam kamo2 semua dgn starting gaji rendah ini..hahaha...poyo jeee..esok2 dah gaji beso jgn lupa kami

4 comments:

  1. kementerian belia dan sukan incik nizam..
    name glemer die kementerian baju dan sluar..hahaha

    ReplyDelete
  2. suke tgk countdown baby tu...berbunga hati pakcik.cam nak tambah baby. dalam usia 4bulan biasanya baby dah cukup sifat, deria2 dah mula berfungsi...so jadilah cikgu yg terbaik utk baby tu. moga jadi baby soleh/solehah

    ReplyDelete
  3. park chick : mmg suka tgk igt blk kejadian kita dulu...tp kdg takut..kot tak ckup apa y ptt untuk jadi mak..hmm...apa2 ank sy esok...sy btggjawab..aduh...owh..pakcik dah ade baby ye???brp org??park chick ni kan misteri sket???

    ReplyDelete

Dah tulis?? Terima kasih :)