Friday, June 21, 2013

Gelagat Aneeq

Huii..lama gile tak hapdate..Seb baik la ai ni bukan blogger femes amos..suka suki nak hapdate pon tak de orang kisah. Nampak line wifi opis santek petang Jemahat ni ai te-try la hapdate. Kita hapdate lite-lite jela dulu ye..skali syok menaip line tenet hilang mau rajuk 4 5 bulan lak nak hapdate muahahaha...



Kita mulakan dengan gambar ayu dan penuh muslim-ah la sangat budak sorang ni ha..Aneeq ni mulut banyak pon tak paham mana, bahasa antara-planet die guna. Tapi kalo bab lasak kretif memang tak leh blah. Ni sebok orang nak pergi keje pakai tudung die pon sama. Naseb baik la tak lekat lama tudung tu atas kepala, kejap lepas tu diseret ke tanah dah. Aliff dulu lama gak lekat. Bimbang gak..mana tahu ciri-ciri gegel plak kan..huuii..nauzubillah!!! Rumah bersepah adalah biasa ye..hehehe



 Sorang muslim-ah yang dah bertukar menjadi muslim-in,suka menempel lau orang nak solat sila abaikan gambar Cikgu seksi  dalam pic ni elok die duk belakang sket. Ai penah kene dia parking nak solat tu betul-betul kat punggung. Kita dah la muatan berat..skali rukuk dengan dia skali kene tonggeng jatuh..sian budak sepet tu...hahaha


Okeh..dah tak muslim-in dah..prasan lak die orang amik gambar. Seterusnya adalah adegan kejar-mengejar ye..konon malu orang amik gambar die.Konon...cheittt!!!

2 comments:

  1. Okey la tu. Pandai gak dia letak lutut atas lantai. Kalau najla pny sujud ala2 terlepek terus atas lantai gitu. Hahaha. Dah la semayangnya 1 rekaat jer. Sibuk la nk tgk cermin tudung dia elok ke tak... Pompuannnnn.... Baby soon to pop out ni boboy ke gegirl? Hihi

    ReplyDelete
  2. hahaha..budak ni tak reti rukuk..time ajar ok time kita tgk pelik je..die letka tgn die bukan kat lutut..kat kaki tu ha..macam nak exercise dah..
    baby dalam perut ni?hahaha...dah cukup korum dah jadi boboiboy...

    ReplyDelete

Dah tulis?? Terima kasih :)