Saturday, January 12, 2013

Aliff First Day Pre-School



Entry tertunggak..lama gile lak tu tertunggak. Saje je kan, ai kam dop fofular lambat post entry pon ada sapa kesah??? Heee...baru dapat muat naik gambar2 waktu daftar Aliff skolah 02 Januari hari tu. Kami sebok tah hape2 sampai nak cucuk masuk memori kad dalam komputer pon tak leh kan kan?


 Ini pagi lagi..laman skolah pon lenggang je. Cikgu yang bising kene pergi pagi padahal semua stat pkjul 8.30 pagi. Kami anak branak pukul 7 lebih sket dah berlari hepi-hepian dalam laman skolah ni ha. Cikgu pon sebenarnya kene bertugas hari tu. Tugas pe ntah. Tu yang die galak nak datang awal skolah tu.



Daftar..tak ramai pon lagi orang. Yang sebok2 ni seme puak cikgu cikgi. Yang daftar tu cuma 2 orang tu je. Tengok Aneeq..sebok nak masuk dalam dewan. Aliff pen-takut berdiri sebelah jela. Oho...dagu sangat2 berlapis cam kek lapis time ni.. Cikgu memang tak de seni amik gambar ceh..salahkan orang amik gambar lak

Masa taklimat...Ramai gak. Pelajar tak ramai mana...mak pak hak ramai. Hehehe..besa la...mak pak hak eksaited bek tu skul hahaha


Kelas Aliff...ai pergi senyap2 amik gambar...ni kelompok bebudak hepi. Bising je dengan celoteh. Belah kiri yang tak de dalam gambar kelompok budak menangis. Pon bising...tapi bising duk berteriak panggil mak pak la. Ai ada amik gambar kelompok2 ni...gambar Aliff duk layan lara pon ada die tak masuk kelompok, sebab die duk hujung sudut, sedih katanya. Tapi tah tepon ai kebulur ngat kot..amik pic, cek ada. Bila balik cek nak upload.alahai ilam.

Ingat time ai kocik2 dulu...hehehe....time kecik2 dulu ai sure masuk kelompok budak hak duk berteriak...hahaha...seb baik Aliff tak gitu. Malu ai seh.. :p

No comments:

Post a Comment

Dah tulis?? Terima kasih :)