Thursday, December 16, 2010

mOm KnoW Da BesT...

leh tak istiharkan diri sendiri sebagai breastfeed-working-mummy yang berjaya???hahaha
poyo la...baru smggu... harapnya semangat ni terus kental, sekurang2nya 6bulan...walopon bukan ekslusif macam orang lain...but now i know the feel. to fully breastfeed and working.. the feel bila EBM tumpah, dalam nagntuk lepas nyusu still kena perah dan simpan yup, im in hand-operate modus ya...
ya ALLAH kuatkan semangat hambaMU ini dan berikanlan rezeki buat anakku
terima kasih abang...yang makin memahami dan menyokong sayang... krn diri ni selalu ragu2 dan tidak yakin






*bila lah Avent tu nak sampai...hmm..

2 comments:

  1. bagus, bagus menyusu badan..mcm wardina gitew :P

    ReplyDelete
  2. tak leh nak celen die ajlaa...
    sy dah tak ekslusif...harapkan still nak bg jugak..keje sndiri leh atur2 time cuma tgl nak dgn tak je...
    keje dgn org..keje lak jenis..rasa awk pun paham...macam awak gak..kulu kilir...dgn ilmu kurang...saya cuma leh wat terbaik dan termampu saya je

    ReplyDelete

Dah tulis?? Terima kasih :)